Nyår 2015

Sista dagen på 2015. Jag summerar och jag reflekterar. Några av mina lyckligaste stunder under året har infunnit sig när jag inte planerat, förväntat mig något särskilt eller extra, utan bara varit helt öppen för vad som kommit och det som hänt utan att jag styrt upp för mycket eller tänkt att det skulle ha ett särskilt utfall.

Mina djupast lyckliga stunder har varit gratis, de har inte varit högljudda eller dyra i världens ögon, men för mig har de varit oskattbara. De har inte hängt ihop med framgång eller tillfällig succé utan infunnit sig i stunder av total närvaro, i samklang med det som känns sant och rätt för mig och inte någon annans sanning. De har kommit när jag sänkt kraven…på mig själv och andra. Min kloka vän och yogakollega Torgny föreslog en affirmation att tamed sig under vår sista yogaklass tillsammans i år. Den affirmationen slog an en ton i mig. Så här låter den:  ”Jag tar ansvar för mitt liv.” ”Jag gör mitt bästa i varje situation.”

Känns det inte sant?

Filed under Blog

Pilates, yoga- och meditationslärare i Falsterbo med djup kunskap om kroppens biomekanik och insikt om människans behov av att förstå sig själv. Kristina håller klasser, workshops, retreats och föredrag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.