Om mig

Kristina är pilates- och yogaläraren som fick lägga ifrån sig alla föreställningar om hur livet borde vara när drömmen om det perfekta livet vid havet på den engelska landsbygden föll spillror. Från en plats djupt inombords kom en dag insikten om att hon levt i en fantasivärld. När hon insåg hur hon under lång tid missunnat sig själv det hon mest längtade efter förändrades hennes liv för alltid. Vi behöver fylla på oss själva, men vet ofta inte hur.

I dag inspirerar Kristina andra på ett lättsamt och humoristiskt sätt att våga lyssna på sin inre röst, återknyta kontakten med sin kropp och bli starkare både fysiskt och mentalt.

I dag driver hon Kullåkra Gård – Yoga, Pilates & Retreats på Österlen. Med sin djupa kunskap om kroppens biomekanik, intresse för hälsa, anti-inflammatiorisk mat, yoga, pilates och funktionell träning kommer hon verkligen till sin rätt här!

Genom sin personliga och långa erfarenhet av mindfulness och meditation, hennes passion för personligt ledarskap och förståelse för människors längtan att finna modet att vara sig själva, ges utrymme för var och en att växa utan att sträva eller bli jämförd med andra. Här blir ingen utvärderad, man får komma och vara precis som man är, få en chans att upptäcka och komma närmare sin egen kärna.

Kristina möter dig där du är, just nu.

Filed under Om mig

Pilates, yoga- och meditationslärare i Falsterbo med djup kunskap om kroppens biomekanik och insikt om människans behov av att förstå sig själv. Kristina håller klasser, workshops, retreats och föredrag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.