Yoga & meditationsretreat 30/4 – 6/5 2017 i Spanien

Open heart Yoga & meditationsretreat för kvinnor – en läkande vecka för kropp och själ.

Tänk att få släppa vardagen och totalt fokusera på dig själv. Inte det yttre, utan det inre. En retreat erbjuder en möjlighet att stanna upp i livet och vända uppmärksamheten mot det rofyllda och lugnande. Genom guidade meditationer, yoga och andningsövningar lär du dig att vila i andningen, släppa taget om tankeflödet, möta känslor med kroppen och bli stadigare inombords.

Till våren erbjuder jag en ny yogaretreat till fantastiska Hidden Paradise!
Denna gången i ett samarbete med underbara Claudia Neubert, som specialiserar sig på djupt helande bodywork. Vi vill hjälpa dig komma närmare din egen längtan och sanning som din kropp redan har nyckeln till genom sin unika intelligens. Vi lär vi oss att vila i andningen, släppa taget om tankeflödet, möta känslor med kroppen och bli stadigare inombords. Vi vill visa att man kan komma i kontakt med den delen av sig själv som inte är vilje-styrd, utan också lyssna på en annan röst som är mer ett hjärtats rörelse.
Många av oss längtar efter att få komma i en mer nära relation till vår kropp och vårt inre, men saknar ofta redskapen.

Det kommer en dag då det flesta av oss sprungit sig trötta i jakten på allt som skall göra oss lyckade, lyckliga…vi får inte glömma att pausa ibland. Vi behöver fylla på oss själva, men missriktar vårt sökande eftersom världen omkring oss lovar att lyckan finns att hämta därute. Köp detta, res dit, upplev något nytt! Men varaktig vardagslycka hittar vi inte utanför oss själva.

Hidden Paradise i Las Alpujarras är en helt magisk plats för att ta en välbehövlig paus och stärka det ljusa och vackra inom oss. I stället för att fastna i att vi aldrig riktigt räcker till fokuserar vi på tålamod, generositet och kärleksfull vänlighet mot oss själva.

Dagliga yogapass hjälper dig att så kontakt med och stärka din kropp!

hiddenparadise_5

Vi får öva på att ta emot, att vara närvarande i stunden, vila, njuta av miljön, sköna aktiviteter som till exempel massage, den goda vegetariska maten och den stärkande kvinnliga gemenskapen där vi värnar om varandras välbefinnande. Helt enkelt öva på hur det känns att vara guds gåva till jorden!

Att åka på retreat innebär att man under några dagar pausar vardagslivet och får möjlighet att stanna upp. Det ger oss perspektiv på tillvaron och insikter om hur vi vill leva vårt liv.

hiddenparadise_2016

För de mer erfarna är detta en värdefull möjlighet att gå djupare än vad som oftast är möjligt i det vanliga livet. En retreat kan innehålla någon period av tystnad för att vi lättare ska kunna höra vår inre röst.

hiddenparadise_6

Njuta av god och hälsosam vegetarisk mat med färska grönsaker och frukter från regionen.

hiddenparadise7_web

Mina retreater handlar inte om prestation, perfektion eller att uppnå något specifikt mål, utan om harmoni, närvaro och en nyvunnen vänskap med oss själva.

Jag och Claudia önskar dig varmt välkommen!
Läs mer om Claudia på  http://www.claudianeubert.com

 

När: 30/4 – 6/5 2017
Var: Hidden Paradise i Las Alpujarras som ligger i Andalusien i Spanien.
Pris: 4800 kr för kursen
BOKA INNAN 15/2 OCH BETALA 4200 kr!

Vad ingår: Dagliga pass av yoga och meditation, samtal och helande övningar som hjälper oss  utforska kroppens inneboende intelligens.
Tillkommer: Boende och helpension ca 3000 kr (€300). Flyget bokar du själv. Organiserad transfer till och från flygplats ca 400 kr/väg.
Anmälan: Använd kontaktformuläret under fliken Kontakt eller via mail till kristina@kristinadurr.se

Hör av dig så berättar jag mer!

Bilderna är från ett tidigare retreat i Las Alpujarras i september 2016.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.