VIRYA REHAB YOGA TILL INTRODUKTIONSPRIS

Viryayoga Rehab

Just nu går jag en påbyggnadsutbildning i REHAB YOGA som sista ledet i att uppnå mina RYT 500 (registered yoga teacher med minst 500 utbildningstimmar).

Som del i utbildningen kommer jag att köra en kurs på 10 veckor med start den 1 mars till ett introduktionspris på 750 kr för 10 gånger!
VIRYA REHAB YOGA riktar sig främst till dig som vill få ökad kroppsmedvetenhet eller stärka upp kroppen efter en skada eller sjukdom, men också till personer som i allmänhet önskar bibehålla eller få större rörlighet, styrka och balans.
Känner du att detta är något för dig är du varmt välkommen att höra av dig.

Virya rehab yoga

Denna yogaform riktar sig främst till dig som vill få ökad kroppsmedvetenhet eller stärka upp kroppen efter en skada eller sjukdom, men också till personer som i allmänhet önskar bibehålla eller få större rörlighet, styrka och balans.
I Virya Rehabyoga fokuserar vi i första hand på att stärka stöd- och rörelseapparaten genom lugna fysiska övningar, synkroniserat med andning och mindfulness. På så vis blir det möjligt för dig att muskulärt bygga upp din kropp efter/under ett sjukdomstillstånd.
Syftet är att ge dig verktyg som kan förbättra din kroppskontroll och på så vis hjälpa dig i din vardag och ge en ökad livskvalitet.
Ingen yogaerfarenhet behövs.

Denna kurs är för dig som vill lära dig mer om din kropp

Den passar för dem som vill

  • fördjupa sig inom olika områden i kroppen t.ex. axlar, nacke, rygg,      höfter, knä eller armbågar
  • förbättra styrka/rörlighet och balans
  • upplever stress/utmattning
  • lever med kronisk sjukdom (artrit, artros, MS, EDS, etc) och vill få förbättrad funktionalitet
  • förändra dåliga levnadsvanor/tankemönster
  • öka livsglädjen och livskvaliteten

Grundidén är att finna glädje i rörelsen och göra det möjligt, att utöva yoga som en rehabiliteringsprocess, men också att förbättra funktionsförmågan i vardagen vid kronisk sjukdom/skada. Rehab Viryayogan omfattar fysisk träning med stor vikt på god biomekanik och anpassning till varje persons specifika behov. Övningarna är långsamma och grundläggande. Målet är att förbättra eller bibehålla god rörlighet, styrka och balans. Dessutom tränas mindfulness och andning genom olika tekniker, vilket har visat många goda effekter.

Varmt välkommen!

VAR: Höllviken (Yoga i Höllviken)

NÄR: Onsdagar kl 9.30-11.00

PRIS: 750 kr för 10 gånger

START: 1 mars 2017

ANMÄLAN: kristina@kristinadurr.se eller använd kontaktformuläret

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.