Må du ha en fin dag

Godmorgon hälsar jag och Wilma❤

Må du ha en fin dag. Må du känna dig trygg och fridfull. Må du känna igen skillnaden mellan impuls och intuition och se det vackra inom dig och alla varelser. Må du inse att du inte är ensam i vad du än upplever och inte hypnotiserad irra in på alla snåriga stigar dina tankar försöker trassla in dig i. Luta dig in mot dig själv. Se om du kan förnimma det som är oförstört av tid och omständigheter.
Må du unna dig en paus när du behöver och må du ge dig själv tiden att vila i platsen inom dig som är källan till din egen styrka, även när den tycks ligga djupt, djupt, nästan onåbar. Men vet du, den platsen går aldrig någonstans, den är alltid hemma.
Det är vi som springer. Så gör vi allihop.

Pröva att vända din uppmärksamhet 180 grader…Vi är så vana att rikta den mot något. Men vem är det som tittar? Vad är det som tittar och noterar?
Vänd dig i motsatt riktning från det du tittar på ett ögonblick…mot källan.
Där, just där i den riktningen blir allt annorlunda. Kanske kaos först, men när den lägger sig efter några djupa andetag, när du lägger märke till kroppens möte med det du står eller sitter på, låter huden i ansiktet mjukna, då skingras ibland dimman och det blir mer stilla, mer klart och stadigt. Du kommer att veta när du är där, din kropp kommer att känna igen det. Mer kroppskänsla än intellektuell utvärdering kan man säga.
Det är alltid lika skönt att komma hem❤❤❤

Filed under Blog

Pilates, yoga- och meditationslärare i Falsterbo med djup kunskap om kroppens biomekanik och insikt om människans behov av att förstå sig själv. Kristina håller klasser, workshops, retreats och föredrag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.