GDPR

Kära vänner och läsare

Idag den 25 maj 2018 träder EU:s nya dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation), i kraft och ersätter den nuvarande personuppgiftslagen (PUL). Med GDPR stärks skyddet av den personliga integriteten ytterligare och jag vill därför informera dig som varit med på mina yogakurser, retreater eller på något annat sätt varit i kontakt med mig hur jag behandlar dina personuppgifter. Det här har även gått ut i mitt nyhetsbrev tidigare idag, men jag vill även låta det synas på hemsidan.

Säkerhet

Jag är mån om att skydda och respektera din integritet vid all kontakt och vid all behandling av dina personuppgifter och kommer att vidta alla lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda dina personuppgifter mot otillbörlig åtkomst, förändring eller förstörelse. Det innebär dock alltid en risk att lämna ut personuppgifter på digitala kanaler då det inte helt går att skydda från intrång.

Personuppgifter som jag sparar när du varit med på mina olika aktiviteter är:
Namn
E-post

Har du fått en faktura av mig sparas även din adress på fakturan men inte i något register.

Utlämning av uppgifter
Jag lämnar inte ut dessa uppgifter till någon annan.

Radering av uppgifter
När du vill kan du avregistrera dig från min email lista eller kontakta mig och be mig radera dina uppgifter.

Kontaktuppgifter
Om du har några frågor kontakta mig gärna på kristina@kristinadurr.se

Om du vill bli borttagen från min email lista och inte längre få nyhetsbrev från mig kan du lätt avregistrera dig från listan genom att klicka på länken längst ner i mina nyhetsbrev ”unsubscribe from this list”. Annars godtar du mitt sätt att handskas med dina personuppgifter.

För mer information om dataskyddsförordningen, GDPR, hänvisar vi till www.datainspektionen.se

Filed under Blog

Pilates, yoga- och meditationslärare i Falsterbo med djup kunskap om kroppens biomekanik och insikt om människans behov av att förstå sig själv. Kristina håller klasser, workshops, retreats och föredrag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.