Internationella Yogadagen i Falsterbo den 21 juni

Att dela med sig är att leva helhjärtat

Kom och fira den internationella yogadagen i Falsterbo!

På torsdag den 21 juni kan du komma och yoga helt utan kostnad på Strandbadens tak i Falsterbo kl 19-20.30. Välkommen till en skön yogaklass under bar himmel, nära trädtoppar och fågelsång med havet bara några hundra meter bort. Här samlas vi för att hylla det som är levande och mänskligt. Tillsammans, och samtidigt i vår egen bubbla kan vi möta oss själva och varandra på ett lite djupare plan genom skön yoga och medveten närvaro. Vi vänder oss mot det inom oss som alltid finns till hands – vår egen stillhet och vår kraft.

Klassen är gratis och öppen för alla även om viss yogavana är önskvärd. Antalet platser är begränsade, därför måste du anmäla dig innan på Rooftop Yoga/Timecenter. Ta med egen yogamatta och filt. Du anmäler dig här

Vad är internationella yogadagen?

FN:s generalförsamling har instiftat den internationella yogadagen – och ställer sig därmed bakom yoga som ett verktyg och holistiskt förhållningssätt för hållbar hälsa och balans i vardagen. FN och världens medlemsländer vill skapa medvetenhet kring yogans förebyggande effekter och lyfta fram fördelarna inom fysisk och mental hälsa. Indiska regeringen och dess ambassader är initiativtagare till detta firande och håller även i det officiella arrangemanget i över 250 städer runt om i världen.

 

Hur anmäler jag mig?

Var: Rooftop Yoga på Strandbadens tak i Falsterbo.

När: Torsdagen den 21 juni kl 19-20.30. Dörren öppnas 18.45. Vänligen kom i tid för att hinna lägga ut din matta och landa innan. Klassen startar kl 19. Glöm inte att med egen yogamatta och filt.

Anmälan: Rooftop Yoga

Kostnad: Gratis

Modifierad brygga vid poolen

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.