Helande skrivande & Yoga, 20-22 november 202

20-22/11 – Helande skrivande & Yoga

Sätt ord på dina känslor genom skrivandet. När du skriver och reflekterar får du hjälp att lyssna in, känna livet inom dig, ladda dina batterier och kunna skina inifrån och ut. Författaren Malin coachar dig genom olika skrivövningar för att stötta dig att komma åt din inre röst.
Skrivövningarna varvas med tid i naturen, skön yoga och meditation ledd av Kristina.

Personligt skrivande är både bearbetande och läkande. Vi gör skrivövningar i grupp och vad som kommer ut genom din penna blir likväl högst individuellt. Att dela med sig av sina texter är valfritt. Det finns inga krav. Ej heller någon förkunskap krävs. Utmanar kärleksfullt att lämna prestationen utanför området för bästa och mest innerliga resultat. Har vi nyfikenhet och lust har vi allt vi behöver. Upplägget på dagarna kommer att följsamma deltagarnas behov och takt. Vår förhoppning och tro är att du kommer att lämna Kullåkra med helande insikter, nya ord som kommit ut och med massor av skrivlust!

Medtag gärna laptop eller vad du vet med dig att du trivs bäst att skriva på. Till kortare skrivövningar rekommenderas penna och papper.

Om Malin:

Yoga och meditation är sanna ingredienser i Malins eget liv, varför kombinationen med skrivande landar helt självklar. När vi stillar vårt sinne hör vi bättre vad som behöver komma till uttryck, när vi blundar ser vi bättre och när vi rör oss i samklang med kroppen ger den kärleksfullt tillbaka av ny energi.

Malin Wendel är författare, skrivcoach och mental tränare. Hon älskar ord som vill ut, vill lotsa dig i din skrivlust och ditt helande skrivande. Malin använder ett coachande förhållningssätt, sin intuition och pennan som redskap i personlig utveckling. Att hjälpa dig att hjälpa dig själv är hennes genuina drivkraft.

Om Kristina:

Kristina Dürr driver tillsammans med sin man Kullåkra Gård  – Yoga, Pilates & Retreat på Österlen. Kullåkra Gård är mitt mest spännande och innerliga projekt någonsin!! På denna undersköna plats  med havet som fond finns ett unikt helhetstänk för kropp och själ med våra djur, antiinflammatorisk mat, träning, yoga, design, natur, stillhet och aktivitet.

Jag ser mig själv som pilates- och yogaläraren som fick lägga ifrån mig alla föreställningar om hur livet borde vara när drömmen om det perfekta livet vid havet på den engelska landsbygden föll spillror. Från en plats djupt inombords kom en dag insikten om att jag levt i en fantasivärld. När jag insåg hur jag under lång tid missunnat mig själv det jag mest längtade efter förändrades mitt liv för alltid.  – Vi behöver fylla på oss själva, men vet ofta inte hur.

I dag inspirerar jag andra på ett lättsamt och humoristiskt sätt att våga lyssna på sin inre röst, återknyta kontakten med sin kropp och bli starkare både fysiskt och mentalt.Min djupa kunskap om kroppens biomekanik, intresse för hälsa, anti-inflammatiorisk mat, yoga, pilates och funktionell träning kommer verkligen till sin rätt här på Kullåkra Gård! Genom min personliga och långa erfarenhet av mindfulness och meditation, passion för personligt ledarskap och förståelse för människors längtan att finna modet att vara sig själva, finns utrymme för var och en att växa utan att sträva eller bli jämförd med andra. Här blir ingen utvärderad, man får komma och vara precis som man är, få en chans att upptäcka och komma närmare sin egen kärna. Jag möter dig där du är, just nu.

Tid: 20-22/11
Pris: 4 400 kr
Boka
: kristina@kristinadurr.se