Sång, Yoga & Pilates, 27-30 augusti 2020

27-30/8 – Sång, Yoga & Pilates

Sång, Yoga & pilates på Österlen

Låt Karin Bengmark som är lektor i sång på Högskolan för scen och musik i Göteborg sedan 25 år tillbaka, hjälpa dig utveckla din sångröst och träna dig i att sjunga från hjärtat på en kombinerad sång- och yogakurs på en av de vackraste platserna på Österlen! Vi varvar sång och sköna yogapass och cores-stärkande pilatesövningar under denna härliga långhelg!  Tid ges också för promenader och bad i närområdet, Stenshuvuds nationalpark ligger alldeles intill.

Du bör ha en viss sångvana för att få ut maximalt av kursen och för att kursgruppen ska kunna sjunga tillsammans under långa pass. För yogan krävs inga förkunskaper. Du kommer att ledas tryggt genom varsamma och  hälsosamma övningar. På så vis kan du lättare släppa stress och minska spänningar i kroppen, bli mer medveten om din andning och i lugn och ro lära känna dig själv på ett nytt sätt.

Om Karin: Karin Bengmark är lektor i sång på Högskolan för scen och musik i Göteborg sedan 25 år tillbaka. Hon har även arbetat som frilansande sångerska och skrivit egen musik. Att hjälpa människor att sjunga mer själfullt är en av hennes största drivkrafter. ”Om vi kan uttrycka oss äkta, oförställt och med ett öppet hjärta kan vi förändra världen”. Man får börja med sig själv…

Om Kristina: Kristina Dürr driver tillsammans med sin man Kullåkra Gård  – Yoga, Pilates & Retreat på Österlen. Kullåkra Gård är mitt mest spännande och innerliga projekt någonsin!! På denna undersköna plats  med havet som fond finns ett unikt helhetstänk för kropp och själ med våra djur, antiinflammatorisk mat, träning, yoga, design, natur, stillhet och aktivitet.

Jag ser mig själv som pilates- och yogaläraren som fick lägga ifrån mig alla föreställningar om hur livet borde vara när drömmen om det perfekta livet vid havet på den engelska landsbygden föll spillror. Från en plats djupt inombords kom en dag insikten om att jag levt i en fantasivärld. När jag insåg hur jag under lång tid missunnat mig själv det jag mest längtade efter förändrades mitt liv för alltid.  – Vi behöver fylla på oss själva, men vet ofta inte hur.

I dag inspirerar jag andra på ett lättsamt och humoristiskt sätt att våga lyssna på sin inre röst, återknyta kontakten med sin kropp och bli starkare både fysiskt och mentalt.Min djupa kunskap om kroppens biomekanik, intresse för hälsa, anti-inflammatiorisk mat, yoga, pilates och funktionell träning kommer verkligen till sin rätt här på Kullåkra Gård! Genom min personliga och långa erfarenhet av mindfulness och meditation, passion för personligt ledarskap och förståelse för människors längtan att finna modet att vara sig själva, finns utrymme för var och en att växa utan att sträva eller bli jämförd med andra. Här blir ingen utvärderad, man får komma och vara precis som man är, få en chans att upptäcka och komma närmare sin egen kärna. Jag möter dig där du är, just nu.

Tid: 27-30/8
Pris: 6 600 kr
Boka:
kristina@kristinadurr.se