Welcome Home to your Soul, 12-14 juni 2020

12-14/6 – Welcome home to your soul retreat

Yoga, meditation och psykologisk reflektion med psykolog och yogalärare Josefine Yrjans. Det blir en närande helg för dej som vill nå en djupare kontakt med dej själv och dina behov. För dej som vill väcka och känna mera av din livskraft och leva mer i linje med det som är bra och viktigt för dig.

Vi kommer att utforska vad det innebär att leva mer autentiskt, närvarande och hjärtcentrerat. Och med det få tillgång till en större frid, glädje och medkänsla inför oss själva och andra.

Dagarna kommer att innehålla yoga, meditation, psykologisk reflektion och vistelse i naturen. Praktiker som kan hjälpa dej till ökad närvaro, tacksamhet, avslappning och självkännedom. Det kommer att finnas utrymme för att vända sig inåt i den egna processen men även ges möjlighet till att dela erfarenheter och känna gemenskap tillsammans med andra.

Jag tror att detta är ett retreat för dej som längtar efter att fördjupa kontakten med dig själ, din kropp, dina känslor och behov. För dej som vill väcka och känna mera av din livskraft och vill leva mer i linje med det som är närande, sant och viktigt för dig. Och kanske få insikt kring vad som hindrar dig

Tid: 12-14/6
Pris:
4 900 kr
Anmälan och info till Josefines retreat