Om mig

Kristina är pilates- och yogaläraren som fick lägga ifrån sig alla föreställningar om hur livet borde vara när drömmen om det perfekta livet vid havet på den engelska landsbygden föll spillror. Från en plats djupt inombords kom en dag insikten om att hon levt i en fantasivärld. När hon insåg hur hon under lång tid missunnat sig själv det hon mest längtade efter förändrades hennes liv för alltid. Vi behöver fylla på oss själva, men vet ofta inte hur.

I dag inspirerar Kristina andra på ett lättsamt och humoristiskt sätt att våga lyssna på sin inre röst, återknyta kontakten med sin kropp och bli starkare både fysiskt och mentalt.

Följ med på resan mot en ökad känsla av helhet och samhörighet med dig själv så att du har modet och kraften att leva ditt liv innerligt och prioritera det som är viktigt och sant för dig.

Filed under Om mig

Pilates, yoga- och meditationslärare i Falsterbo med djup kunskap om kroppens biomekanik och insikt om människans behov av att förstå sig själv. Kristina håller klasser, workshops, retreats och föredrag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.