Kullåkra Gård, Retreats 2020

Kullåkra Gård genomsyras av ett kristallklart tema 2020
– The Fearless Heart!

Med det menar vi att våga lyssna på sin djupaste längtan och låta hjärtat få berätta vad som händer med det beroende på hur vi agerar. Att leva med ett Fearless Heart betyder inte att vi slipper uppleva rädsla eller oro. Det betyder att vi har tillräckligt med plats inombords att härbärgera dessa känslor utan att styras av dem. De kan finnas där, men vi har också tillgång till något annat, mycket större och frimodigt. Det gör att vi orkar fortsätta att gå i den riktning vi vet tar oss närmare vår egen kärna och vår egen kompass.

Temat är väldigt passande eftersom vi driver vårt projekt med en röd tråd som också genomsyrar alla våra beslut – nämligen kärleken till att leva fullt ut och våga följa det som verkligen betyder något för oss.

Själv kan jag bli väldigt viljestyrd.
Visst, jag får mycket gjort utan för mycket pauser eller reflektion, men vad händer med hjärtat? Att ”köra på” kan ge en känsla av kontroll, man kanske känner sig ”duktig”, men vad händer med hjärtat? Har jag tid att ställa frågan till mig själv: – vad är det jag inte vill känna?

Om jag tar mig tid att ställa frågan vill jag påstå att det börjar hända saker! Jag det vill påstå att det är nu börjar ett personligt växande och uppvaknande till ett mer autentiskt

Nu har jag rensat upp i mitt liv på många plan och mina bullshit-antenner är mer vässade. Jag har inte tid för negativa, dömande och statiska relationer och väljer med omsorg vad jag vill gå in i för projekt eller vilka relationer jag satsar på. Livet behöver inte vara kladdigt och dammigt! 

nr 1

(text o bild & länk)

nr2

Filed under Klasser & Retreats

Pilates, yoga- och meditationslärare i Falsterbo med djup kunskap om kroppens biomekanik och insikt om människans behov av att förstå sig själv. Kristina håller klasser, workshops, retreats och föredrag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.